http://m.getsatisfaction.com/companies/citrixsharefile/topics?page=1 Topics in Citrix ShareFile 1970-01-01T00:00:00Z 4703 2305 682 1416 0 1446 http://m.getsatisfaction.com/topics/7831129 7831129 Release Notes, Citrix Files for Mac, v4.4 2018-12-18T15:41:03Z 2018-12-18T15:41:03Z Chris Anderson http://m.getsatisfaction.com/people/6673199 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10429589/1dd5b2f_medium.jpg christodd10 We are pleased to announce that the&nbsp;<b>Citrix Files for Mac, v4.4&nbsp;</b>app is now available for download.&nbsp;<br /><br /><b>Important Information</b><br /><ul><li>Installation requires&nbsp;<b>macOS 10.11</b>&nbsp;or newer</li><li>Local computer Administrator permissions are required to install the app</li></ul><b>How to Download</b><br /><ul><li>Users who have previously installed Citrix Files for Mac will be prompted for automatic upgrade</li><li>Citrix Files for Mac is available from the Apps page within the Web Application<br /></li><li>Available from&nbsp;<a href="http://citrix.com/downloads/sharefile/clients-and-plug-ins/" rel="nofollow" target="_blank" title="Link http//citrixcom/downloads/sharefile/clients-and-plug-ins/">http://citrix.com/downloads/sharefile/clients-and-plug-ins/</a></li></ul><b>What's new:<br /></b><br /><b></b><ul><li><b>Manage Offline Folders&nbsp;</b>- Users can specify which folders are to be designated for Offline Access. The Manage Offline Sync menu can be accessed from a a new Preferences menu in Citrix Files for Mac.</li><br /><img src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1767751/3685-g35v39_inline.png?1545147181" title="Image https//d2r1vs3d9006apcloudfrontnet/s3_images/1767751/3685-g35v39_inlinepng1545147181" /><br /><li>Folders selected for Offline Sync will make all files and folders within that folder available for offline access. Newly added files or folders to that folder will be automatically made available for offline access.&nbsp; To remove a folder and files from Offline Sync, simply de-select that folder from the Manage Sync menu.</li><img src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1767752/15535-3ro0d6_inline.png?1545147193" title="Image https//d2r1vs3d9006apcloudfrontnet/s3_images/1767752/15535-3ro0d6_inlinepng1545147193" /><br /><b><u>Please Note</u></b>: Offline Access (sync) is currently in BETA mode and must be enabled for your account. For more information on Citrix Files Beta Features, please see&nbsp;<a href="https://support.citrix.com/article/CTX237762" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//supportcitrixcom/article/CTX237762">https://support.citrix.com/article/CTX237762</a>&nbsp; - To provide feedback on this Beta feature, please email&nbsp;<a href="mailto:cfmac.feedback@citrix.com" rel="nofollow" target="_blank" title="Link mailtocfwinfeedbackcitrixcom">cfmac.feedback@citrix.com</a>&nbsp;or use the ‘Send Feedback’ option in the App.<br /><br /><li><b>Redesigned menu bar dashboard –&nbsp;</b>Recent files and in-progress transfers have been moved into separate tabs on the dashboard. &nbsp;The recent files tab displays files from all devices.&nbsp; Previously, only files accessed by the app would show in this view<br /></li><img src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1767753/13432-1rypw09_inline.png?1545147281" title="Image https//d2r1vs3d9006apcloudfrontnet/s3_images/1767753/13432-1rypw09_inlinepng1545147281" /><br /><img src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1767754/13432-rd1hl9_inline.png?1545147290" title="Image https//d2r1vs3d9006apcloudfrontnet/s3_images/1767754/13432-rd1hl9_inlinepng1545147290" /><br /><li><b>Performance Improvements</b>&nbsp;– Badges for files and the right-click context menu will now load more quickly<br /></li><li><b>Customer issues fixed in this release:</b><br /></li><ul><li>Users will be warned about logging out, uninstalling, and resetting if there are still pending file(s) to be uploaded to ShareFile<b><br /></b></li><li>Users will now be able to make a local backup of any file(s) that are still pending an upload to ShareFile via the help menu<br /></li></ul></ul><b>Who needs to know?</b><br />Citrix Files for Mac is for both Enterprise and SMB customers.<br /><br /><b>Documentation:<br /></b>For more information about Citrix Files for Mac, please refer to the online documentation here:&nbsp;<a href="https://support.citrix.com/article/CTX226351" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//supportcitrixcom/article/CTX226351">https://support.citrix.com/article/CTX226351</a>&nbsp; update 0 1 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7829237 7829237 Send for review before signature 2018-12-18T12:38:10Z 2018-12-13T15:10:44Z David Dodds http://m.getsatisfaction.com/people/9883373 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11358345/photo_medium.jpg david_dodds_h8bngx2wsoox8 <b>What I am about to suggest I believe that would be a key element for all companies seeking to have quality control present when sending documents for signatures.&nbsp;</b><br />&nbsp;<br />I believe that there would be great value to designating a "reviewer" role when sending out files for signature.&nbsp; This would be a person that reviews the document and then says that it is approved to send for signature.&nbsp; This reviewer cannot be designated in any way as a signer as he is not a person who is legally binding for the document.&nbsp; His role is to simply approve it to document to be sent to the customer for signature once he reviews it.<br /><br />I have talked to your support techs about this and they have stated that this is not the first time they have heard this request from individuals.&nbsp; So please consider implimenting&nbsp;something like this ASAP.<br /><br />I do appreciate your help and the value that RightSignature adds to our company.&nbsp; This will take it to a whole other level.<br /><br />Warmest Regards,<br />David Dodds<br />Dimensional Metals, Inc. idea 2 2 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7829850 7829850 Users complaining about the Upload Location setting unknowingly reverting to File Box without notification. 2018-12-18T10:14:47Z 2018-12-14T23:51:05Z Christopher Akina http://m.getsatisfaction.com/people/7944319 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10714555/photo_medium.jpg christopher_akina The setting found in Citrix Files for Outlook &gt; Options &gt; Requesting Files &gt; Upload Location, seems to revert to the <b alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">File Box</b>, maybe with every update? I'm not sure when.&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />(..for the developers, the install logs do show some clues of a Error migrating settings from the config file, [settingsprovider] key='ShareFileSettings.RequestTargetFolderId'.)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I understand that by default, uploaded files will be stored in the user's File Box, but they shouldn't have to reapply their choice for this setting every time an update installs. Many won't even know their choice was overridden.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Our users rely on their configuration persisting because we always configure the uploads destination to be one of their folders that is 'synced' to their local machine (via Citrix Files for Windows).<br /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Right now, the only way to check whether the setting was reverted to the <b alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">File Box </b>is to go around to their workstations and check one by one. There is also no notification that this setting was changed so the user doesn't realize their configuration changed. <br /><br />As far as I know, there is no way to verify or modify the Target Folder in either the Registry, an administrative install option, or even through the API. (I've checked them all --&nbsp; Maybe the option is in the .cfg file, but it's encrypted so I can't check.)&nbsp;<br /><br />Can you provide instructions for reviewing this setting that doesn't include manually looking at it every time a user wants uses the "Request Files" button?&nbsp; problem 4 4 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7830890 7830890 How does one file an Abuse case where Sharefile.com is being used for Fraud and Illegal activity ? 2018-12-18T00:50:36Z 2018-12-18T00:50:36Z David http://m.getsatisfaction.com/people/9887702 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11359974/pigonthewing_medium.gif david_gelgh55jydjsh How does one file an Abuse case where <b>Sharefile.com</b> is being used for Fraud and Illegal activity ?<br /><br />I could not find relevant information in the ToS/AUP nor anywhere on the web site.<br /><br /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> question 0 2 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7830885 7830885 "Attach File" doesn't work and Citrix icon in Outlook is gray 2018-12-18T00:36:42Z 2018-12-18T00:36:42Z Greg Francis http://m.getsatisfaction.com/people/7212464 https://www.gravatar.com/avatar/d969b60a469f839deb232c0f3c87c3ad?d=identicon&s=55&r=PG greg_francis_6906819 A configuration on our newest computers is Outlook 2010 on Windows 10 (1803) and Citrix for Outlook 6.2.10.0.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />This configuration works for most of our users but I have at least two where the Citrix icon is grey in Outlook and Sharefile attaching doesn't work. Another side-effect of this is that "Attach File" button in Outlook 2010 doesn't work on those computers where the Citrix icon is grey. As soon as I disabled the Citrix add-in, the "Attach File" button started working. Unfortunately, when I tried to reenable Citrix on the workstation I was testing, it would never show up in the Outlook bar again even if I completely uninstalled and reinstalled Sharefile for Outlook on the computer.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I do have another Outlook plug-in (KnowBe4's Phish Alert) using AddinExpress.MSO.2005.DLL&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />but it's an earlier version (8.7.4430.0). The reason I mention this is that there are some logs in&nbsp;C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Citrix\Citrix Files for Outlook\ that shows an issue loading this.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Here is the relevant part of that log:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Getting the base directory for the domain.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Success. The directory is 'C:\Users\%USERNAME%jkittel\AppData\Local\Citrix\Citrix Files for Outlook\'.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Searching for the Add-in Express core library.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Success. The 'AddinExpress.MSO.2005.dll' file is found.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Creating an instance of the 'AddinExpress.Deployment.ADXRegistrator' class.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Assembly identity is 'AddinExpress.MSO.2005'.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Success.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Unwrapping the instance of the 'AddinExpress.Deployment.ADXRegistrator' class.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Success.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Calling the managed registration procedure (DISPID = 1610743823).<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 Managed Error:&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />(Inner Exception)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Date and Time:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;12/17/2018 2:23:00 PM<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Machine Name:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; %MACHINE_NAME%<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />IP Address:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; fe80::1068:9dca:6c6e:ea74%5<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Current User:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; DOMAIN\USER<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Application Domain:&nbsp; &nbsp; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Citrix\Citrix Files for Outlook\<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Assembly Codebase:&nbsp; &nbsp; &nbsp;<a href="file:///C:/Users/%USERNAME%/AppData/Local/Citrix/Citrix" rel="nofollow">file:///C:/Users/%USERNAME%/AppData/L...</a> Files for Outlook/AddinExpress.MSO.2005.DLL<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Assembly Full Name:&nbsp; &nbsp; AddinExpress.MSO.2005, Version=9.1.4620.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4416dd98f0861965<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Assembly Version:&nbsp; &nbsp; &nbsp; 9.1.4620.0<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Source:&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Type:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; System.IO.FileLoadException<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Message:&nbsp; &nbsp; &nbsp;Could not load file or assembly 'Microsoft.Office.Interop.Outlook, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c' or one of its dependencies. Access is denied.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />---- Stack Trace ----<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />(Outer Exception)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Date and Time:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;12/17/2018 2:23:00 PM<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Machine Name:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;%MACHINE_NAME%<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />IP Address:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; fe80::1068:9dca:6c6e:ea74%5<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Current User:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;DOMAIN\USER<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Application Domain:&nbsp; &nbsp; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Citrix\Citrix Files for Outlook\<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Assembly Codebase:&nbsp; &nbsp; &nbsp;<a href="file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll" rel="nofollow">file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Fram...</a><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Assembly Full Name:&nbsp; &nbsp; mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Assembly Version:&nbsp; &nbsp; &nbsp; 4.0.0.0<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Source:&nbsp; &nbsp; &nbsp; mscorlib<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Type:&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; System.IO.FileLoadException<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Message:&nbsp; &nbsp; &nbsp;Could not load file or assembly 'Microsoft.Office.Interop.Outlook, Version=15.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c' or one of its dependencies. Access is denied.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Exception Target Site: GetExportedTypes<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />---- Stack Trace ----<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp;System.Reflection.RuntimeAssembly.GetExportedTypes(assembly As RuntimeAssembly, retTypes As ObjectHandleOnStack)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;mscorlib.dll: N 00000 (0x0) JIT&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp;System.Reflection.RuntimeAssembly.GetExportedTypes()<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;mscorlib.dll: N 0000 (0x0) IL&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp;AddinExpress.Projects.Common.Utilities.GetRegistrableTypesInAssembly(assembly As Assembly)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;mscorlib.dll: N 0006 (0x6) IL&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp;AddinExpress.Projects.Common.Utilities.RegisterAssembly(assembly As Assembly, createVersionKey As Boolean, allUsers As Boolean, targetHive As ADXTargetRegistryHive, callRegMethod As Boolean)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;mscorlib.dll: N 0000 (0x0) IL&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp;AddinExpress.Deployment.AddinDomainAdapter.RegisterForComInterop(register As Boolean, dllType As String, dllPath As String, showExceptions As Boolean)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;mscorlib.dll: N 0205 (0xCD) IL&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp;AddinExpress.Deployment.ADXRegistrator.RegisterAssembly(commandLine As String)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;mscorlib.dll: N 0696 (0x2B8) IL&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />14:23:00 0580 The add-in registration process is completed with HRESULT = -2147467259.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> problem 0 2 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7830843 7830843 Received upload notification email but I can't find the files. 2018-12-17T23:11:47Z 2018-12-17T23:11:47Z David Cox http://m.getsatisfaction.com/people/9732529 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11301399/photo_medium.jpg david_cox_656ompvxx7guz A client uploaded a series of files to a request link from me. I received notification from Sharefile that he had uploaded. When I click on the link the email provides the files are nowhere to be found. The client is understandably concerned now wanting to know where his private information went if I don't have it. I know that he uploaded it because I have the email notification. Any ideas on why I can't find them? question 0 1 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7830728 7830728 I can't copy a folder to a drive, with error code 0x8007054F 2018-12-17T18:04:42Z 2018-12-17T18:04:42Z Alex D http://m.getsatisfaction.com/people/9793421 https://www.gravatar.com/avatar/4976d8e7fc9a18fd58af7b11de660b27?d=identicon&s=55&r=PG alex_d_7nhnp568vntdk Hi,<br /><br />I am running Citrix Files version 4.3.109.0 on a Windows 7 PC.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I have a folder in my Personal Folder titled Folder1. I have a subfolder in Folder1 titled SubFolder1. I deleted&nbsp;SubFolder1. After deleting SubFolder1, I tried to copy a folder named SubFolder1 from another directory to Folder1's directory. Then I got the error code&nbsp;0x8007054F.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I solved the issue by creating a new folder titled&nbsp;SubFolder1 and copying contents into it. Not sure why this issue came up though. Could you tell me what went wrong?<br /><br />Regards,<br />Alex problem 0 1 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7820627 7820627 Unable send email in cURL 2018-12-14T19:26:47Z 2018-11-21T19:39:10Z makhav http://m.getsatisfaction.com/people/9852535 https://www.gravatar.com/avatar/bb8b58c1a8ccd160465d0133af472719?d=identicon&s=55&r=PG makhav I am getting an error&nbsp;&nbsp;{"code":"BadRequest","message":{"lang":"en-US","value":"Invalid Argument Shares.Items"},"reason":"BadRequest"}<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />curl -k -H "Content-Type: application/json" -X POST -d "{'Items':'fxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx','Emails':'<a alt="" href="mailto:test@gmail.com" name="" rel="nofollow" target="" title="" type="" value="">test@gmail.com</a>','Subject':'Test','Body':'Email Message','CcSender':false,'NotifyOnDownload':true,'RequireLogin':true,'MaxDownloads':30,'ExpirationDays':-1}" "<a alt="" href="https://company.sf-api.com/sf/v3/Shares/Send%22" name="" rel="nofollow" target="_blank" title="Link httpscompanysf-apicomsfv3SharesSend" type="" value="">https://company.sf-api.com/sf/v3/Shares/Send"</a>&nbsp;-H "Authorization: Bearer mytoken"<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />How to pass parameters? So that everything is right<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> question 11 2 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7828743 7828743 Unable to get access token with OAuth2 Password Grant 2018-12-14T15:35:14Z 2018-12-12T12:59:29Z Erik Steiner http://m.getsatisfaction.com/people/9882080 https://www.gravatar.com/avatar/52c828f4ea1015cdb4666ff61d56ce98?d=identicon&s=55&r=PG erik_steiner_guh03gt7ci0nb Hey guys,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />we want to use the ShareFile API to create folders and share them with users of our company. We want to perform these actions via Python.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />So our IT generated a 'Client Id', 'Client Secret' and left the 'Redirect URI' as default.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />We had a look at your code samples for Python, but we already have problems to get a token during the first step.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />hostname = "COMPANYDOMAIN.sharefile.eu"<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />username= "USER-NAME-OF-MYSELF"<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />password= "PASSWORD-OF-MYSELF"<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />client_id = 'A-LONG-PHRASE-GENERATED-BY-THE-IT'<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />client_secret = 'ANOTHER-LONG-PHRASE-GENERATED-BY-THE-IT'<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />The Python function calls an URL with the following parameters like described here:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><a alt="" href="http://api.sharefile.com/rest/oauth2-password.aspx" name="" rel="nofollow" target="" title="Link httpapisharefilecomrestoauth2-passwordaspx" type="" value="">http://api.sharefile.com/rest/oauth2-password.aspx</a><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />grant_type=password&amp;client_id=[client_id]&amp;client_secret=[client_secret]&amp;username=[username]&amp;password=[password]<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />If I execute the function or if I use Postman, I get this message:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />"error": "invalid_client",&nbsp;"error_description": "client_id or client_secret is invalid"<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />However, I am able to use the "Authorization" function in Postman and to get a token.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />My theory is, that Postman opens a website, where I have to enter my username and my password. Before I enter my login data, I click the option to use the&nbsp;Employee registration and enter my login data there. So I assume that this process is not covered by the&nbsp;OAuth2 Password Grant, because it tries to enter the login data into the original login mask instead of the Employee mask. Am I right?<br /><br />So how can we solve this issue? question 1 1 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7748354 7748354 Error while connection to ICAP AV server 2018-12-14T15:03:01Z 2018-06-11T08:50:44Z Christoph Link http://m.getsatisfaction.com/people/7267650 https://www.gravatar.com/avatar/e9f0ca9864ec6e0f7c1184dc4b3bd416?d=identicon&s=55&r=PG christoph_link_6961946 Hi,<br />integrating our StorageZone Controller 5.3 with ICAP RFC-conform Sophos SAVDI does not work. Each time a file has to be scanned there are a plenty of errors in avscan-yyyy-mm-dd.log stating. Do you have any ideas, as documentation is very lack of details....?<br /><br />Thanks, Christoph<br /><br /><b>avscan-yyyy-mm-dd.log</b><br /><pre>[&nbsp; &nbsp; 3] ERROR ShareFile&#46;Libraries&#46;ScanService&#46;QueueProcessor &lt;Process&gt;b__7_0 - fi96ba16-2e7a-5621-9ac8-e9a1b938a531 System&#46;IO&#46;IOException: Unable to write data to the transport connection: An established connection was aborted by the software in your host machine&#46; ---&gt; System&#46;Net&#46;Sockets&#46;SocketException: An established connection was aborted by the software in your host machine&nbsp; &nbsp;at System&#46;Net&#46;Sockets&#46;Socket&#46;Send(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags socketFlags)<br />&nbsp; &nbsp;at System&#46;Net&#46;Sockets&#46;NetworkStream&#46;Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size)<br />&nbsp; &nbsp;--- End of inner exception stack trace ---<br />&nbsp; &nbsp;at System&#46;Net&#46;Sockets&#46;NetworkStream&#46;Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size)<br />&nbsp; &nbsp;at ShareFile&#46;Libraries&#46;ScanService&#46;ICAP&#46;IcapClient&#46;Send(Byte[] bytes, Int32 size)<br />&nbsp; &nbsp;at ShareFile&#46;Libraries&#46;ScanService&#46;ICAP&#46;IcapClient&#46;ScanStream(Stream fileStream, Uri uploadUri, String fileMimeType, String userEmail, String userIpAddress)<br />&nbsp; &nbsp;at AVScanService&#46;AVProviders&#46;ICAP&#46;IcapAVProvider&#46;GetClassification(FileClassificationRequest request)<br />&nbsp; &nbsp;at ShareFile&#46;Libraries&#46;ScanService&#46;QueueProcessor&#46;ProcessItem(QueueItem queueItem, FileClassificationProviderBase scanProvider)<br />&nbsp; &nbsp;at ShareFile&#46;Libraries&#46;ScanService&#46;QueueProcessor&#46;&lt;Process&gt;b__7_0(QueueItem queueItem)</pre> <ul><li>Sophos SAVDI 2.6 (Windows) has been installed in according to documentation <a href="https://www.sophos.com/support/documentation/sav-dynamic-interface.aspx" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//wwwsophoscom/support/documentation/sav-dynamic-interfaceaspx">https://www.sophos.com/support/documentation/sav-dynamic-interface.aspx</a></li><li>ICAP connection test from StorageZone Controller to ICAP Service was successfull with response Valid. ICAP Version: "1-01-3-72-1-5-51-199-D59AA26E"</li><li>There is NO Firewall between StorageZoneController and Sophos SAVDI and the relevant ports are open.</li><li><b>Wireshark Trace</b> will give the following output on StorageZone Controller:</li></ul><pre>======<br />RESPMOD icap:&#47;&#47;172&#46;27&#46;107&#46;55/avscan ICAP/1&#46;0 -&gt;&gt; This is the ICAP capable AV Server<br />Host: 172&#46;27&#46;107&#46;55<br />User-Agent: Citrix ShareFile ICAP Client/1&#46;0<br />Allow: 204<br />Encapsulated: req-hdr=0, res-hdr=106, res-body=241<br />GET <a href="https://xxx.sf-api.com/Folders/Test/Citrix.pptx" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//sulsf-apicom/Folders/OFD20Buxtehude/Citrix20Reloadedpptx">https:&#47;&#47;xxx&#46;sf-api&#46;com/Folders/Test/Citrix&#46;pptx</a> HTTP/1&#46;1<br />Host: xxx&#46;sf-api&#46;com<br />HTTP/1&#46;1 200 OK<br />Content-Type: application/vnd&#46;openxmlformats-officedocument&#46;presentationml&#46;presentation<br />Content-Length: 9230555<br />ICAP/1&#46;0 500 Server Error 8cd8db<br />ICAP/1&#46;0 505 Unsupported protocol or version</pre> problem 1 3 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7829587 7829587 Reports taking 24 hours to run 2018-12-14T13:12:32Z 2018-12-14T13:12:32Z Daniel Dunn http://m.getsatisfaction.com/people/9277909 https://www.gravatar.com/avatar/ea94101c4ecab11adc411ca3be8bedc6?d=identicon&s=55&r=PG daniel_dunn_4kkzwd6btf6ln Hi, when we run admin reports they are now taking 12-24 hours to run!<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />After we run the report it says that the report is pending and is stuck like that for hours.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I logged the call with support on Monday, I've chased every day, but they haven't even downloaded the logs I sent them.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />The support is really poor, considering how much we pay it is shocking. problem 0 2 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7802935 7802935 Browser Out of Date when Signing into Outlook PlugIn 2018-12-14T12:34:01Z 2018-10-10T16:58:37Z Joshua Hudson http://m.getsatisfaction.com/people/9815411 https://www.gravatar.com/avatar/77dac0a71234ea6481f8974a81c6a8d5?d=identicon&s=55&r=PG joshua_hudson_j8yyyew7n2cno We are using the Sharefile plugin, version 5.3.1663.0 with Outlook 2016, Version 1808 Build 10730.20102.&nbsp; I have a portion of my users receiving the error Browser is Out of Date after entering their subdomain when attempting to authenticate.&nbsp;&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I have been in contact with Citrix and tried the fixes outlined in the links below, with none poviding mitigation to this issue.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><a alt="" href="https://community.sharefilesupport.com/citrixsharefile/topics/bug-report-trigger-and-fix-for-browser-out-of-date-error" name="" rel="nofollow" target="" title="" type="" value="">https://community.sharefilesupport.com/citrixsharefile/topics/bug-report-trigger-and-fix-for-browser-out-of-date-error</a><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <a alt="" href="https://support.citrix.com/article/CTX232021" name="" rel="nofollow" target="" title="" type="" value="">https://support.citrix.com/article/CTX232021</a><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><a alt="" href="https://community.sharefilesupport.com/citrixsharefile/topics/browser-out-of-date" name="" rel="nofollow" target="" title="" type="" value="">https://community.sharefilesupport.com/citrixsharefile/topics/browser-out-of-date</a>&nbsp;<br /><br />Lookng for any additional advice or information that may help in fixing this issue. problem 17 7 2 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7591795 7591795 Browser out of date 2018-12-14T12:28:53Z 2017-09-12T22:35:28Z Renato Dattilo http://m.getsatisfaction.com/people/9285974 https://www.gravatar.com/avatar/89562e82285cbac947cd8c33d54fd82c?d=identicon&s=55&r=PG renato_dattilo 2 users in my organization are experiencing this issue with the outlook add-in.<br />Sharefile is greyed out - if you click on the icon for options, a window pops up and says "Your browser is out of date"<br />All users are on Windows 10 1511, regularly patched.<br />I push out Sharefile using PDQ deploy with a powershell script that adds in all the necessary information for logging in without user intervention. &nbsp;This is the user version.<br />The users can connect to sharefile via a web browser. &nbsp;They have IE 11 and Chrome on their desktops.<br />All other users in my organization have this add-in working flawlessly. &nbsp;I have no idea what is causing this.<br />I have changed the default browsers around to see if that would do anything - but no<br />I have started outlook in safe mode<br />I have repaired outlook<br />No dice. problem 46 16 5 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7829537 7829537 HowTo preconfigure and SSO Citrix Files for Intune (iOS) 2018-12-14T09:42:02Z 2018-12-14T09:42:02Z Christoph Link http://m.getsatisfaction.com/people/7267650 https://www.gravatar.com/avatar/e9f0ca9864ec6e0f7c1184dc4b3bd416?d=identicon&s=55&r=PG christoph_link_6961946 Hi,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">i’m looking for an option to configure the “Citrix Files for Intune” iOS App &nbsp;with a predefined ShareFile Account and SSO into it via Citrix Endpoint Management MDM and Intune MAM.<br /></p> <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">Do you have any documentation / configuration hints on this ?</p> <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">Thanks and best regards,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /></p>Christoph question 0 2 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7829529 7829529 Citrix Files script error on logon 2018-12-14T09:00:20Z 2018-12-14T09:00:20Z Fabrizio Marchianò http://m.getsatisfaction.com/people/9503065 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11218404/photo_medium.jpg fabrizio_marchian Cannot logon on Citrix Files.<br />Error script appear.<br />Solution: reset Internet Explorer to default settings problem 0 1 1 create