http://m.getsatisfaction.com/companies/extreme/topics?page=1 Topics in Extreme Networks 1970-01-01T00:00:00Z 9363 6537 144 1694 0 1186 http://m.getsatisfaction.com/topics/7826457 7826457 Re-Subscribe to Categories in the New Community 2018-12-06T15:55:54Z 2018-12-06T15:55:54Z Drew C. http://m.getsatisfaction.com/people/6470422 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10965246/profile2_medium.png drew_c_extr Last Wednesday, The Hub went live on its new platform. We migrated as much as we could, but were not able to maintain your category subscriptions.<br />The URL is still the same: <a href="https://community.extremenetworks.com" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//communityextremenetworkscom">https://community.extremenetworks.com</a><br /><br /><b>Please join us on the new site and re-subscribe to categories of interest</b><br /><a href="https://community.extremenetworks.com/" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//communityextremenetworkscom">Click here to visit our new community!</a><br /><br /><a href="https://community.extremenetworks.com/" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//communityextremenetworkscom"><img src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1765811/17976-1t1t4xt_inline.png?1544111457" title="Image https//d2r1vs3d9006apcloudfrontnet/s3_images/1765811/17976-1t1t4xt_inlinepng1544111457" /></a><br /><br />Note:<br />You'll notice the notification email for this topic takes you to the "old" community at a different URL. This getsatisfaction site is in read-only mode. You'll need to click the links above to maintain your subscriptions.<br /><br />Thanks,<br />-Drew update 0 1 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7822542 7822542 The Hub is Now in Read-Only Mode 2018-11-27T03:00:14Z 2018-11-27T03:00:14Z Drew C. http://m.getsatisfaction.com/people/6470422 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10965246/profile2_medium.png drew_c_extr If you haven't seen the news yet, The Hub is being migrated to a new platform. To allow us to migrate user data and content, the existing community has been placed in read-only mode. <b>No replies or new topics can be created at this time.</b><br /><br />I encourage you to read more here: <a href="https://community.extremenetworks.com/extreme/topics/the-hub-migration-update" rel="nofollow" target="_blank" title="Open this conversation in the community">The Hub || Migration Update</a><br /><br />The plan is for the new community to open on Thursday, but if things go well, we'll be back in business on Wednesday. I hope to see all of you in a few days when we open up shop on our new platform, inSided!<br /><br />Thanks,<br />-Drew update 0 1 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7814920 7814920 Vlan(trunk) on port channel? 2018-11-27T01:35:19Z 2018-11-07T15:21:14Z Pawel Eljasz http://m.getsatisfaction.com/people/9723658 https://www.gravatar.com/avatar/043740be1855c4e83b11c09fdc1cd354?d=identicon&s=55&r=PG pawel_eljasz hi guys,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I'm hoping this is possible - scenario is: <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />a port channel (2 switches x 1 port) which is a vlan 9. That port channel is in access mode.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Can I use eth interfaces/ports(some or all) of that channel in trunk mode? (for iscsi)<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Eg.:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Te 1/0/45&nbsp; +&nbsp;Te 2/0/45 = Po 25 in access mode vlan 9<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Te 1/0/45&nbsp; = in trunk for vlan 9 &amp; 99 ?<br /><br />How this could be achieved?<br />Many thanks, L. question complete 6 5 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7802837 7802837 GRE TCP MSS Adjustment on MLX 2018-11-27T01:32:10Z 2018-10-10T13:42:38Z Mikhail Elchin http://m.getsatisfaction.com/people/9580876 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11245558/16708327_110963942758839_3282254379627922395_n_medium.jpg mikhail_elchin Hello all. How can i adjust tcp mss on gre tunnel with MLX?<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />In documentation states:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Modifying the TCP MSS value based on the GRE tunnel MTU configuration<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />For example, on ethernet interface 1/1 the TCP MSS value is configured to 1400 bytes. The ethernet interface 1/1 is a tunnel source for the GRE tunnel 100. If you configure the GRE tunnel MTU value to 700 bytes on ethernet interface 1/1, the software internally modifies the TCP MSS value to 660 bytes.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />So as i understand if i need mss 1360 i should just adjust mtu on a gre interface to 1400 and mss will be changed too.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />interface tunnel 1<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />tunnel mtu 1400<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br />Am i right?<br />Thanks in advance.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> question 1 2 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7822509 7822509 RFID Locating Services with Identifi APs 2018-11-27T01:32:08Z 2018-11-27T01:27:53Z Oliver Giorgio http://m.getsatisfaction.com/people/9864958 https://www.gravatar.com/avatar/1977c44144af1f9af4b2bc7f0b09c280?d=identicon&s=55&r=PG oliver_giorgio_aqhn5h6d5eupa I would like to help a customer add RFID locating services to their existing Identifi Wireless solution. Considering they have EXOS Switches, XMC, Control and Analytics would this be enough to locate RFID tags on their network and give information on which APs the tags are located near? What would they need to have full locating services on a floor plan?&nbsp;&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> question 1 2 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7820946 7820946 how to add Captive Portal user pool in AP6511 standalone 2018-11-27T00:50:53Z 2018-11-22T17:59:40Z suhas bhoir http://m.getsatisfaction.com/people/8982277 https://www.gravatar.com/avatar/4a99dab6bfad8114dcd71ce77df1fb9f?d=identicon&s=55&r=PG suhas_bhoir_a9hao3a2hig83 I have configured a captive portal for the guest user in my Motorola&nbsp;ap6511, but I am not able to find the option where I cal specifies the captive portal user pool. problem 5 4 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7820406 7820406 Does using 1000Base-T RJ45 SFP modules require special config? 2018-11-26T22:41:06Z 2018-11-21T08:48:59Z Rahman Duran http://m.getsatisfaction.com/people/9086176 https://www.gravatar.com/avatar/e9b9bec03bdfa276335b44f487af277a?d=identicon&s=55&r=PG rahman_duran_i7d8o9aqj7xgd Hello,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I want to use SFP RJ45 modules on X430. I don't have extreme branded module (part number 10050) but grab an OEM one to test. Whet I plug the module to X430 it logs this:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&lt;Info:vlan.dbg.info&gt; Media 1000T is inserted into Port 26<br /><br />But when I plug a laptop to the module, no link comes up. X430 does not logs anything either. So is there any configuration to be done on the switch to use the module or this means the OEM one is not compatible with X430?<br /><br />Regards,<br /><br />Rahman&nbsp;<span class="_wysihtml5-temp"></span> question 2 4 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7819694 7819694 Transmitting Received BGP routes with AS in tact 2018-11-26T21:55:59Z 2018-11-19T16:43:07Z nesuser2 http://m.getsatisfaction.com/people/3806327 https://graph.facebook.com/v2.0/703257574764/picture?type=normal markspring I am having an issue with what appears to be two networks that are advertised to me via BGP..one is pretty standard and the other one is maybe a little less typical. I receive the route from an EBGP peer for a /24 and it goes into our routing table. When I advertise these upstream, there is no record of the source ASN. To complicate things further, one of the peers is using a SWIP'd range which is fine but it is part of an aggregate network that we advertise. I have an advertisement policy that removes that from the summary but so far that doesn't seem to be working.<br /><br />To recap, networks that I receive via an EBGP customer are not being transmitted to other EBGP peers even when permitted and I am hoping to retain the ASN so that when it gets further upstream it has the full AS-path.<br /><br />Let me know what details I can share but so far I'm not finding any gtac guides or any similar requests on the community site. Thank you! question 2 3 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7821797 7821797 copy a map in the NetsightManagement Center 2018-11-26T20:26:43Z 2018-11-25T12:28:51Z dr.watson http://m.getsatisfaction.com/people/8653158 https://www.gravatar.com/avatar/f265e533554f0f9caf2128cae22e52d7?d=identicon&s=55&r=PG thomas_block_jp963avz3n1uj I want to copy a map in the NMS from place a to place b to make a better vioew for me.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Can i do ths or most i creat&nbsp; a new map in the NMS.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> question complete 2 5 2 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7822379 7822379 Wlan airtime priority / wlan airtime percentage 2018-11-26T19:58:01Z 2018-11-26T19:58:01Z Aviv Kedem http://m.getsatisfaction.com/people/9026749 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11110882/rFILE1139_medium.jpg aviv_kedem Hello community, <br /><br /> I need to set up the wlan airtime priority or wlan airtime percentage. <br /><br /> Thanks, <br /><br /> Aviv question 0 2 1 create http://m.getsatisfaction.com/topics/7822363 7822363 Ap7532 some android clients alternately failed to receive ip addresses 2018-11-26T19:37:14Z 2018-11-26T19:19:14Z Aviv Kedem http://m.getsatisfaction.com/people/9026749 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11110882/rFILE1139_medium.jpg aviv_kedem Hello community, <br /> I have an issue with Ap7532 some android clients alternately failed to receive ip addresses, but they are authenticated successfuly. <br /> Seems there is some issue with receiving ip. <br /> There is any recommendation? I think there is something generic. <br /> Configured with wpa2 psk, trunk on ge1. <br /><br /> Thanks, <br /><br /> Aviv problem 1 2 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7822345 7822345 WiNG Guest Wi-Fi Automatic password renewal 2018-11-26T18:59:40Z 2018-11-26T18:41:45Z William Painchaud http://m.getsatisfaction.com/people/9736149 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11302940/received_2107718659516840_medium.gif william_painchaud Hi all,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I want to know if we have the possibility to configure an SSID with an automatic password renewal.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I explaine, one of my customers wants his guest SSID password to be renews automatically every month and receive the new password by email.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />This customer use ap7522. Full WiNG<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Thank you.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> question 1 2 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7821662 7821662 ISLs in 2-tier MLAG setup with RSTP goto LISTENING 2018-11-26T18:55:42Z 2018-11-24T22:05:48Z jeronimo http://m.getsatisfaction.com/people/6542954 https://www.gravatar.com/avatar/275553e0a6cd90be8a8bac4e7cf74121?d=identicon&s=55&r=PG jean_marc_roth Hey,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Let's look at the following topology.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><img alt="" name="" rel="" src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1763819/RackMultipart20181124-28104-8uvwzv-topo_inline.jpg?1543096819" target="" title="Image httpsd2r1vs3d9006apcloudfrontnets3_images1763819RackMultipart20181124-28104-8uvwzv-topo_inlinejpg1543096819" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />In order to accomodate a MAN loop I thought I'd set up a simulation using EXOS 22.5 featuring RSTP support in MLAG scenarios.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />What is not clear is how to configure RSTP exactly, thus I have configured it very simply like this:<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><pre>* DC_CORE_A1&#46;60 # show conf stp<br />#<br /># Module stp configuration&#46;<br />#<br />configure stpd s0 mode dot1w<br />configure stpd s0 priority 4096<br />enable stpd s0 auto-bind vlan vl-NetMgmt<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /></pre><br />Not even considering the MAN loop (links are disabled), the links between tiers A1-B1 and A2-B2 on A1 and A2 are no longer forwarding.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><pre>* DC_CORE_A1&#46;60 # sh s0 port<br />Port&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Mode&nbsp;&nbsp; State&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Cost&nbsp; Flags&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Priority Port ID Designated Bridge<br />7&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 802&#46;1D FORWARDING 200000 eDappw---- 128&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8007&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10:00:0c:ee:8c:ce:1f:00<br />10&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 802&#46;1D LISTENING&nbsp; 200000 eDappw---- 128&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 800a&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10:00:0c:ee:8c:ce:1f:00<br />11*&nbsp;&nbsp;&nbsp; 802&#46;1D FORWARDING 180000 eDap-w---- 128&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 800b&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10:00:0c:ee:8c:ce:1f:00<br /><br /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />* DC_CORE_A2&#46;7 # sh s0 port<br />Port&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Mode&nbsp;&nbsp; State&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Cost&nbsp; Flags&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Priority Port ID Designated Bridge<br />10&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 802&#46;1D LISTENING&nbsp; 200000 eDappw---- 128&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 800a&nbsp;&nbsp;&nbsp; 80:00:0c:ee:8c:d0:e7:00<br />11*&nbsp;&nbsp;&nbsp; 802&#46;1D FORWARDING 180000 eRapaw---- 128&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 800b&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10:00:0c:ee:8c:ce:1f:00<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /></pre>MLAG is set up correctly.<br />Disabling STP on either A1 or B1 solves the issue. But we will need STP to protect from the loop.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Would anyone have an idea what the problem is?<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Thx<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Bonus question: Why does it show "LISTENING" anyway? cause that's not a 802.1w state (DISCARDING/LEARNING/FORWARDING) <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> problem 8 4 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7732075 7732075 "404 - Not Found" on xmc VM 2018-11-26T16:25:46Z 2018-05-07T20:57:10Z Stephen Stormont http://m.getsatisfaction.com/people/7016587 https://www.gravatar.com/avatar/e1362b0744c73e250a1169b5976eedcd?d=identicon&s=55&r=PG stephen_stormont I have read a number of KBs on this, but they don't seem to apply to us a we don't have the same paths.<br /><br />This article:&nbsp;<a href="https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Solution/Unable-to-access-Extreme-Management-with-error-HTTP-404-Not-Found" rel="nofollow" target="_blank" title="Link https//gtacknowledgeextremenetworkscom/articles/Solution/Unable-to-access-Extreme-Management-with-error-HTTP-404-Not-Found">https://gtacknowledge.extremenetworks.com/articles/Solution/Unable-to-access-Extreme-Management-with...</a>&nbsp;says to edit "/Install_path/NetSight/wildfly/standalone/configuration/emc.xml" except we don't have a "widlfy" subdirectory in our install.&nbsp; We are running&nbsp;8.1.2.59 whch we downloaded as a .ova file and deployed from that question type_2 type_2 complete 10 3 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7822249 7822249 Configure External Captive Portal in WinG and Extre,meCloud with External Authentication 2018-11-26T16:17:52Z 2018-11-26T14:55:21Z JAIRO ALDEMAR ROJAS HERRERA http://m.getsatisfaction.com/people/9858037 https://www.gravatar.com/avatar/708feb3b5e72e60cc971d48c7af7bf7b?d=identicon&s=55&r=PG jairo_aldemar_rojas_herrera <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Hi all Has someone been able to configure the correct parameters in the WinG series in order to redirect the users to authenticate to an external captive portal? The information that the GTAC or Extreme documents is not enough and does not work, could you share some success case where you can redirect the users to an external portal in the cloud and that authenticates them with social networks or forms? I appreciate your contributions and collaborations.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> problem 2 2 1 comment