http://m.getsatisfaction.com/tags/1150947/topics?page=1 Topics tagged with _system 1970-01-01T00:00:00Z 7 3 0 4 0 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/6608497 6608497 window.open _system not working 2015-04-06T02:54:47Z 2015-04-01T23:56:26Z hb condo http://m.getsatisfaction.com/people/6983934 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10353547/profile_b48_medium.png hb_condo Prior to Appery's big upgrade, my iOS app opened external links to the device's default web browser (Safari) using the javascript window.open(url, _system). <br /><br /> After Appery's bug upgrade, now those external links open within the app itself. Why did this change and how can I get the original functionality back so external links open in a new browser windows outside of the app? problem active 5 3 1 comment window.open, _system http://m.getsatisfaction.com/topics/6099890 6099890 How do you open links in the system browser FROM the inappbrowser? 2014-09-25T07:51:13Z 2014-04-15T14:40:24Z Patrick Simon http://m.getsatisfaction.com/people/6730183 https://www.gravatar.com/avatar/cb04843d1a40dc49f18d3f608cdf230f?d=identicon&s=55&r=PG patrick_simon_6425183 I have an app the contains external links that are opened using the inappbrowser (staying in the webview). <br /><br /> Those pages have links that need to be opened in the system browser and not stay in the webview. <br /><br /> I have tried using anchor tags and href links with target="_blank", onclick="javascript:window.open(url, '_blank')", and defining a click handler to create an anchor tag as well, but i can only get the link to open inside the webview. <br /><br /> Is it possible to have the webview open a link in the system browser? <br /><br /> I know you can't use _system since the webview doesn't know about cordova/pg APIs question complete 9 4 2 comment inappbrowser, system browser, phonegap, href, _blank, _system http://m.getsatisfaction.com/topics/6132190 6132190 IOS 7: PGB 3.4.0 InAppBrowser open external URL in _system Safari 2014-04-24T15:21:41Z 2014-04-24T03:28:07Z Brandousov http://m.getsatisfaction.com/people/6829114 https://www.gravatar.com/avatar/df9f6289c13d82c09dc60303559d71bd?d=identicon&s=55&r=PG brandousov Hello! <br /> There were all ok till PGB 3.3.0 and InAppBrowser works fine with URLs not from white list. But there no effect after PGB update to 3.4.0 on both versions (3.3 and 3.4 too)... URLs not opening with command: <br /> window.open( "<a href="http://ya.ru&quot;,&quot;_system" rel="nofollow">http://ya.ru&quot;,&quot;_system</a>" ); <br /><br /> Config.xml: <br /> &lt; access origin="<a href="http://img.youtube.com/" rel="nofollow">http://img.youtube.com/</a>*" / > <br /> App id: 782215 <br /><br /> Help me please!!! :((( <br /> My deadline was 3 weeks ago... problem complete 4 2 1 comment external, url, _system, inappbrowser, ios http://m.getsatisfaction.com/topics/6138676 6138676 PGB 3.3 - open link in external/system browser not working in iOS 2014-04-24T14:01:02Z 2014-04-24T11:45:16Z Patrick Schmidt http://m.getsatisfaction.com/people/6829690 https://www.gravatar.com/avatar/a69691a0446068ce206b03fd95c1687b?d=identicon&s=55&r=PG patrick_schmidt_6524571 Tried all things from PG docs,PG forums, StackOverflow and other Websites, but nothing seems to work. <br /><br /> Currently trying to use InAppBrowser to open links in external/system browser. Using PhoneGap Build 3.3 and IOS 6/7 to test things. Like others i tried different approaches so, here are my results till now: <br /><br /> index.html: <br /> <a href="http://www.google.de" rel="nofollow" target="_self">Test 1</a> <br /> <a href="http://www.google.de" rel="nofollow" target="_blank">Test 2</a> <br /> <a href="http://www.google.de" rel="nofollow" target="_system">Test 3</a> <br /> <a href="http://#" rel="nofollow">Test 4</a> <br /> <a href="http://#" rel="nofollow">Test 5</a> <br /> <a href="http://#" rel="nofollow">Test 6</a> <br /><br /> config.xml: <br /> &lt;!-- InAppBrowser --> <br /><br /> <param name="ios-package" value="CDVInAppBrowser" /> <br /><br /> &lt;!-- preferences ---> <br /><br /> &lt;!-- iOS only preferences --> <br /><br /> Results: <br /> - Test 1 to 4 and Test 6 open inapp (no external browser) <br /> - Test 5 doesn't open at all <br /><br /> preferences are there, cause i need them in my actual context <br /><br /> as of: <a href="http://docs.phonegap.com/en/3.3.0/cordova_inappbrowser_inappbrowser.md.html" rel="nofollow">http://docs.phonegap.com/en/3.3.0/cor...</a> <br /><br /> _system should ALWAYS load in system's web browser, doesnt work <br /> _blank should ALWAYS load in InAppBrowser, doesnt work <br /> whitelisting stuff doesn't help, since it only affects _self <br /><br /> maybe i should say that there is no toolbar visible in iOS InAppBrowser even if i set the option to yes (yes by default) <br /><br /> AppID: 886043 problem 8 3 2 comment phonegap, build, _system, ios, browser, inappbrowser, external, link http://m.getsatisfaction.com/topics/6030469 6030469 iOS: InAppBrowser target="_system" bugs 2014-03-13T10:20:12Z 2014-03-13T01:59:31Z Teo Brandousov http://m.getsatisfaction.com/people/6731028 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10284814/161349_100001982383549_7932037_n_medium.jpg teo_brandousov InAppBrowser target="_system" did not work with PG 3.1 - 3.3. I was trying all founded "hacks" from PG docs, StackOverflow and other websites: <br /><br /> &lt; a href="#" onclick="window.open('<a href="http://ya.ru','_system','location=yes,toolbar=yes');return" rel="nofollow">http://ya.ru&#39;,&#39;_system&#39;,&#39;location=yes...</a> !1;">test 1&lt; /a> <br /> &lt; a href="<a href="http://ya.ru" rel="nofollow">http://ya.ru</a>" target="_system">test 2&lt; /a> <br /> - both dont work. Notepad, Photoshop and 7zip on Win8 used. <br /> Help me please. <br /> My mail: <a href="mailto:info@brandousov.ru" rel="nofollow">info@brandousov.ru</a>. <br /><br /> App ID 782215 config.xml: <br /> &lt; gap:plugin name="org.apache.cordova.inappbrowser" /> <br /> &lt; feature name="InAppBrowser"> <br /> &lt; param name="ios-package" value="CDVInAppBrowser" /> <br /> &lt; /feature> <br /> &lt; plugins> <br /> &lt; plugin name="InAppBrowser" value="CDVInAppBrowser" /> <br /> &lt; /plugins> <br /> &lt; access origin="<a href="http://ya.ru" rel="nofollow">http://ya.ru</a>" /> <br /> &lt; access origin="<a href="http://img.youtube.com" rel="nofollow">http://img.youtube.com</a>" /> question complete 2 2 1 comment ios, inappbrowser, target, _system http://m.getsatisfaction.com/topics/5675278 5675278 Target _system not working on windows phone 8 2013-11-28T10:27:59Z 2013-10-01T14:00:54Z Enrico http://m.getsatisfaction.com/people/6287468 https://www.gravatar.com/avatar/f7f32b721cb3f9e0abf9885b22f27bcf?d=identicon&s=55&r=PG enrico_5983224 I'm using the target _system to open an external link within my app. It works fine on android and ios but on windows 8 the link is loaded into phonegap-webview. <br /><br /> sample: <br /> window.open('anyUrl', '_system'); <br /><br /> phonegap/cordova version is 3.0.0 <br /><br /> any solutions? question rejected 3 3 1 comment windows phone, _system, window open http://m.getsatisfaction.com/topics/5336840 5336840 InAppBrowser - not working on Phonegap Build 2.7.0 2013-07-30T13:38:16Z 2013-05-31T12:04:43Z Lucian Adrian Rosu http://m.getsatisfaction.com/people/5865334 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/10044558/f360e9fa486bb045594f490eaa0dfdef_medium.jpg lucian_adrian_rosu I am using the <a href="http://docs.phonegap.com/en/2.7.0/cordova_inappbrowser_inappbrowser.md.html#window.open" rel="nofollow">http://docs.phonegap.com/en/2.7.0/cor...</a> in Phonegap Build version 2.7.0 and the links still open in the same browser as the app. It should open in Saferi or Chrome or any external browser. <br /><br /> Here is my code: <br /><br /> <pre><code>&lt;a href=&quot;#&quot; target=&quot;_blank&quot; class=&quot;link ui-link&quot; onclick=&quot;window&#46;open('http:&#47;&#47;www&#46;link&#46;com', '_system', 'location=yes');&quot;&gt; text &lt;&#47;a&gt; <br /> </code></pre> <br /><br /> Many support threads say this should work, but I tested it on iOS and Android and it does not. Do I have to add something in the config.xml? Am I missing something? <br /><br /> Thanks for the help. problem 18 8 3 comment inappbrowser, 270, safari, external browser, _system