http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026 New glitch when manually creating a source 2018-07-17T12:56:04Z 2018-07-14T10:54:18Z 7764026 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026 7764026 New glitch when manually creating a source 2018-07-17T12:56:04Z 2018-07-14T10:54:18Z Bruce Compton http://m.getsatisfaction.com/people/7132539 https://www.gravatar.com/avatar/89f91347d3091355f72a0e78999d66c3?d=identicon&s=55&r=PG bruce_compton Minor, but annoying new glitch manifests itself in the current build of both Chrome and Firefox. <br /><br /> When I manually create a source on a given individual's record and click on the Save button, the wheel spins without end. I reload the page and discover that the source was successfully created. Nothing was lost. <br /><br /> I manually create sources on an almost daily basis. This new glitch started this week. idea 4 6 3 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026/replies/19640270 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026 19640270 Gordon Collett responded to "New glitch when manually creating a source" 2018-07-15T17:04:16Z 2018-07-15T17:04:16Z Gordon Collett http://m.getsatisfaction.com/people/5612234 https://www.gravatar.com/avatar/a0f0f8aae24dda281117cbdda3da21a8?d=identicon&s=55&r=PG gordon_collett This started happening to me, also, two days ago and is still happening. Cleared cookies and that did not help. <br /><br /> This is with MacOS 10.13.5 with Safari 11.1.1. <br /><br /> <a href="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1740887/ScreenShot2018-07-15at10.58.23AM.png?1531674228" rel="nofollow"><img alt="" src="https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1740887/ScreenShot2018-07-15at10.58.23AM_inline.png?1531674228" /></a> <br /><br /> This never ends until I refresh the page. 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026/replies/19640460 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026 19640460 joe martel responded to "New glitch when manually creating a source" 2018-07-15T19:35:54Z 2018-07-15T19:35:54Z joe martel http://m.getsatisfaction.com/people/1515804 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/9414696/IMG_5243_medium.jpg joe_martel thanks. I ran into this too today and the team is aware. 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026/replies/19640904 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026 19640904 Jordi Kloosterboer responded to "New glitch when manually creating a source" 2018-07-16T01:27:58Z 2018-07-16T01:27:58Z Jordi Kloosterboer http://m.getsatisfaction.com/people/9716355 https://www.gravatar.com/avatar/9037c7bc28280be7e48d8052a013e8c2?d=identicon&s=55&r=PG jordi_kloosterboer I ran into this as well but thought it was just me 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026/replies/19643932 http://m.getsatisfaction.com/topics/7764026 19643932 Gordon Collett responded to "New glitch when manually creating a source" 2018-07-17T12:56:04Z 2018-07-17T12:56:04Z Gordon Collett http://m.getsatisfaction.com/people/5612234 https://www.gravatar.com/avatar/a0f0f8aae24dda281117cbdda3da21a8?d=identicon&s=55&r=PG gordon_collett Back to working normally this morning. Thank you! 0