http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 6600 (non M) boot failure. 2018-10-21T08:02:50Z 2018-10-14T07:18:10Z 7804417 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 7804417 6600 (non M) boot failure. 2018-10-21T08:02:50Z 2018-10-14T07:18:10Z Paul Rollin G4AFU http://m.getsatisfaction.com/people/9684032 https://www.gravatar.com/avatar/08f8d14c79dad69ac0581d40e9bbbd49?d=identicon&s=55&r=PG paul_rollin_f7dfcfpmoiuny 6600 (non M, with latest software) boot failure Sunday 14th Oct 2018....3 red flashes of doom. Tried a hard reset to no avail.. Not a good start after a few days of use. Will contact my GB supplier, Waters &amp; Stanton Monday morning.&nbsp; problem 15 7 1 comment http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19802995 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19802995 WQ2H - Jim Poulette responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-14T07:45:35Z 2018-10-14T07:45:35Z WQ2H - Jim Poulette http://m.getsatisfaction.com/people/9715144 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11320107/index_medium.jpg wq2h Hi Paul,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Sorry to hear - when you say "hard boot" - did you not turn the power switch off but pulled out the DC power connections, then reconnect them and turn it back on? <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Another method I heard was similar to that, but disconnect all other connections before you reconnect the power connections. if it does boot, turn it off normally, reconnect your I/O, then turn it on as usual.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Good luck. <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />73<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Jim, WQ2H<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19803209 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19803209 Joe N3HEE responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-14T11:55:05Z 2018-10-14T11:55:05Z Joe N3HEE http://m.getsatisfaction.com/people/9603553 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11253096//platform/profilepic/_medium. joe_galicic Try starting the radio with network cable disconnected.&nbsp; Try several times.&nbsp; If you can get it to boot then try to configure a static IP address for the radio.&nbsp; There is a documented issue with the radio having issues booting when unable to obtain an IP address.&nbsp;&nbsp; 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19803211 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19803209 19803211 Joe N3HEE responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-14T11:57:22Z 2018-10-14T11:57:22Z Joe N3HEE http://m.getsatisfaction.com/people/9603553 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11253096//platform/profilepic/_medium. joe_galicic See this thread for details.&nbsp;&nbsp;<a href="https://community.flexradio.com/flexradio/topics/6600-non-m-wont-boot" rel="nofollow">https://community.flexradio.com/flexradio/topics/6600-non-m-wont-boot</a> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19803260 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19803260 Paul Rollin G4AFU responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-14T13:15:27Z 2018-10-14T13:15:27Z Paul Rollin G4AFU http://m.getsatisfaction.com/people/9684032 https://www.gravatar.com/avatar/08f8d14c79dad69ac0581d40e9bbbd49?d=identicon&s=55&r=PG paul_rollin_f7dfcfpmoiuny Jim/Joe,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Thanks for the response....FYI I'm using link local to the Maestro with direct ethernet cable into the Flex. I have not yet got so far as connecting to my shack pc. I did another hard boot by disconnecting the powerpole connector for a few minutes and then re-connecting; no difference, 3 red flashes. I also disconnected the ethernet cable and tried another boot to no avail.&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19803873 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19803873 Joe N3HEE responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-14T23:54:10Z 2018-10-14T23:54:10Z Joe N3HEE http://m.getsatisfaction.com/people/9603553 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11253096//platform/profilepic/_medium. joe_galicic Do you have a local area network switch port that you can plug the radio into? This would be something like a port on your internet router that your shack pc is also plugged into. Just trying to see if it will boot outside of link local. 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19806467 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19806467 Paul Rollin G4AFU responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-16T09:40:58Z 2018-10-16T09:40:58Z Paul Rollin G4AFU http://m.getsatisfaction.com/people/9684032 https://www.gravatar.com/avatar/08f8d14c79dad69ac0581d40e9bbbd49?d=identicon&s=55&r=PG paul_rollin_f7dfcfpmoiuny Thanks Joe....No, The router is downstairs and the upstairs shack pc is connected via wi-fi. The Flex is now boxed up and has to go the German repair centre for a software rebuild The dealer I bought it from (Waters &amp; Stanton) is organising this. It could take some time I suspect.&nbsp; 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814329 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19814329 Neil Rogers responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-19T21:08:23Z 2018-10-19T21:08:23Z Neil Rogers http://m.getsatisfaction.com/people/9667132 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11275237//platform/profilepic/_medium. neil_rogers_4hygtg3rasgtk Hi Paul,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I had to same issue here with lost configuration last week.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Lucky my uk supplier quickly sorted and turn it around in 2 days, so hopefully you should get it back quickly.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Unfortunately, I had not exported the profiles, a step worth doing.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Good luck Neil g0ggg<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814457 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19814457 N3RC responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-19T23:36:54Z 2018-10-19T23:36:54Z N3RC http://m.getsatisfaction.com/people/9665789 https://www.gravatar.com/avatar/037f2c9731b8036fbef93bd68b563cd9?d=identicon&s=55&r=PG roger_i3rodd7i0f8d Same issue. 6600 about a month old.&nbsp; Upgraded to 2.4.9 from 2.3.9, couldnt get WJST to work so attempted to downgrade back to 2.3.9 unsucessfully, now just get red blink of death.&nbsp;&nbsp;Unplugged LAN and&nbsp; PowerPoles, still no joy!!!!!! RTTY Contest starts in 30min-Grrrrrrrrr!!!<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp;Is it worth trying hard factory reset?<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Roger N3RC 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814458 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19814458 N3RC responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-19T23:37:16Z 2018-10-19T23:37:16Z N3RC http://m.getsatisfaction.com/people/9665789 https://www.gravatar.com/avatar/037f2c9731b8036fbef93bd68b563cd9?d=identicon&s=55&r=PG roger_i3rodd7i0f8d Same issue. 6600 about a month old.&nbsp; Upgraded to 2.4.9 from 2.3.9, couldnt get WJST to work so attempted to downgrade back to 2.3.9 unsucessfully, now just get red blink of death.&nbsp;&nbsp;Unplugged LAN and&nbsp; PowerPoles, still no joy!!!!!! RTTY Contest starts in 30min-Grrrrrrrrr!!!<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />&nbsp;Is it worth trying hard factory reset?<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Roger N3RC 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814489 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19814489 N3RC responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-20T00:12:57Z 2018-10-20T00:12:57Z N3RC http://m.getsatisfaction.com/people/9665789 https://www.gravatar.com/avatar/037f2c9731b8036fbef93bd68b563cd9?d=identicon&s=55&r=PG roger_i3rodd7i0f8d Attempted update from 2.3.9 to 2.4.9, appeared to work but couldnt get WSJT-X<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />to work so attempted downgrade to 2.3.9 which failed, now get 3 red rights.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Have unplugged LAN Powerpoles and attempted a factory reset all to no avail.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />The JARTS contest started 7 minutes ago and now need to get a backup rig active. Its troubling since I see that quite a few 6600 folks have had this problem.&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />Just sold my K3 and 7610 off this week I have been so happy with 6600. Now must run contest&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; with old TS-2000, Grrrrrrrr!<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />73&nbsp; Roger N3RC<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /><br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814863 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19814863 Paul Rollin G4AFU responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-20T11:22:24Z 2018-10-20T11:22:24Z Paul Rollin G4AFU http://m.getsatisfaction.com/people/9684032 https://www.gravatar.com/avatar/08f8d14c79dad69ac0581d40e9bbbd49?d=identicon&s=55&r=PG paul_rollin_f7dfcfpmoiuny Roger,<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" />I'm using my old TS480SAT.....Thank goodness for Kenwood reliability. Like you, I sold my ten year old K3. It was hammered relentlessly in contests and DXing and neve once let me down. I hope when the Flex comes back from Germany it approaches something like that.&nbsp; Somehow I don't think so.&nbsp;<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814976 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814329 19814976 Paul Rollin G4AFU responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-20T12:35:18Z 2018-10-20T12:35:18Z Paul Rollin G4AFU http://m.getsatisfaction.com/people/9684032 https://www.gravatar.com/avatar/08f8d14c79dad69ac0581d40e9bbbd49?d=identicon&s=55&r=PG paul_rollin_f7dfcfpmoiuny Neil, It's going to Germany for a software rebuilt so I don't expect it back in a hurry. 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19814984 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19814984 Alan Holdsworth g8oo responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-20T12:41:12Z 2018-10-20T12:41:12Z Alan Holdsworth g8oo http://m.getsatisfaction.com/people/9809662 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11331375/alan_medium.jpg alanh_9fsm39ydn12i1 <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">I had a boot up failure with the start button flashing on my 6600. </p> <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">I raising a support ticket with Flex&nbsp;then contact my supplier and to be fair M&amp;L repaired mine&nbsp;overnight they also arranged transport both ways and I was only off the air for 4 days.</p> 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19815359 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417 19815359 Paul Rollin G4AFU responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-20T18:16:05Z 2018-10-20T18:16:05Z Paul Rollin G4AFU http://m.getsatisfaction.com/people/9684032 https://www.gravatar.com/avatar/08f8d14c79dad69ac0581d40e9bbbd49?d=identicon&s=55&r=PG paul_rollin_f7dfcfpmoiuny What kind of start up failure was it? Mine was boot failure....3 red flashes of doom last Sunday. Rig was collected yesterday ;Friday so not exactly fast off the grid after emailing PM Sunday.&nbsp; 0 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19815830 http://m.getsatisfaction.com/topics/7804417/replies/19815359 19815830 Alan Holdsworth g8oo responded to "6600 (non M) boot failure." 2018-10-21T08:02:50Z 2018-10-21T08:02:50Z Alan Holdsworth g8oo http://m.getsatisfaction.com/people/9809662 https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/public/uploaded_images/11331375/alan_medium.jpg alanh_9fsm39ydn12i1 <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">HI&nbsp;Paul <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> I had the three flashing light problem and&nbsp;am guessing that 1 or 2 of the first batch of 6600 into the UK had&nbsp;the same&nbsp;problem. </p> <p alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="">As I understand they simply re-load the bios or change the bios board with new one.<br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> <br alt="" name="" rel="" target="" title="" type="" value="" /> De Alan Holdsworth g8oo</p> 2